Lojërat miqësore me shkollën “Selami Halaçi” në Gjilan

Me datën 01-04-2016 janë zhvilluar lojërat miqësor me shkollën fillore “Selami Hallaçi” në Gjilan. Morëm pjesë me dy ekipe volejboll për femra dhe futboll për meshkuj.

photos