Fituesit e Garave Ndërkombëtare Vizituan Kryetarin e Vushtrrisë

Nxënësit e Kolegjit “Mehmet Akif”, në Lipjan, fitues të garave ndërkombëtare të cilat janë organizuar ditëve të fundit në shtetin e Kenisë, Kazakistanit dhe në Houston të Amerikës , së bashku me përfaqësuesit e Kolegjit vizituan Kryetarin e komunës së Vushtrrisë, z.Bajram Mulaku

Në këtë rast, kryetari Mulaku, i ka uruar nxënësit e Kolegjit “Mehmet Akif”, në Lipjan për suksesin e arritur, duke shpresuar që mos të ndalen me kaq dhe të sjellin fitore të tjera, ai në të njejtën kohë ka thënë se çdo sukses i nxënësve tonë është rezultat i shoqërisë tonë në përgjithsi.

photos