NJOFTIM

I njoftojmë të gjithë maturantët se, provimi i maturës do të mbahet me 4 qershor (e shtunë).
Nxënësit duhet të jenë prezent në shkollë në ora 08:30 dhe ta marrin ID-in dhe nje laps.