Nxënësit Tanë në një Vizitë te Presidenti Thaçi

Një gurup nxënësish i Kolegjit “Mehmet Akif” së bashku me drejtorin dhe mësimdhënësit e tyre realizuan një vizitë të shkurtër te Presidenti Thaçi.
Drejtorii i kolegjit fillimisht e përgëzoi dhe i uroi suksese për dytyren e re Presidentit Thaçi, pastaj njoftoi rreth sukseseve të arritura të nxënësve tanë në gara të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare. Presidenti uroi vazhdimin e sukseseve dhe shprehi përkrahjen e tyre për mbështetjen dhe motivimin e nxënësve.
Në një atmosferë të ngrohtë ku mbizotëronin emocionet e nxënësve Presidenti Thaçi zhvilloi një bisedë relaksuese me nxënës duke i pyetur për pasionet dhe planet e tyre për të ardhmen.
Në fund të takimit Presidenti plotësoi edhe dëshirën e nxënësve duke bërë fotografi me ta në shenje kujtimi të kësaj vizite.

photos