Monthly Archives: August 2016

NJOFTIM

Të dashur nxënës,

Ju njoftojmë se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) fillimi i vitit të ri shkollor 2016/17, shtyhet nga data 1 shtator (e enjte) deri më 5 shtator (e hënë).

Njoftim!

Të dashur nxënës,
Viti shkollor 2016-2017 fillon me 1 shtator 2016.
Kalendarin akademik për vitin shkollor 2016-2017 mund ta gjeni në linkun: http://goo.gl/qu3EjB

Urime Majlinda!

Kolegjet “Mehmet Akif” urojnë krenarinë e sportit të Kosovës, Majlinda Kelmendi e cila ia solli medaljen e parë të artë olimpike Kosovës.
Krenohemi të gjithë me ty!