NJOFTIM

Të dashur nxënës,

Ju njoftojmë se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) fillimi i vitit të ri shkollor 2016/17, shtyhet nga data 1 shtator (e enjte) deri më 5 shtator (e hënë).