Kampionati i katërt i Kosovës në Biathlon

Kolegji “Mehmet Akif” merr pjesë në kampionatin e katërt në Biathlon të organizuar nga Federata e Pentathlonit modern e Kosovës. Garat u organizuan në shkollen fillore dhe e
mesme”Zenit”-Prishtinë. Nxënësit tonë e perfaqësuan denjësishtë Kolegjin “Mehmet Akif”.

more photos