Vizitë në Klan Kosova

Nxënësit e klasës 11C, së bashku me kujdestaren Prof. Hajrije Krasniqi, ishin për vizitë në Klan Kosova.

Arsyeja e kësaj vizite është që nxёnёsit të krijojnë aftësi dhe njohuri të bollshme e thelbësore për arritjen e ndryshimit të suksesshëm

Fëmijëve të sotëm u nevojiten aftësi të tjera në mënyrë që të arrijnë shprehi të përgjegjshme mësimi e pune. Të jenë gjithëpërfshirës e të jenë krenarë për arritjet e tyre, të kenë etikë të pavarur dhe të jenë të motivuar.

Takimi me drejtorin e përgjithshëm z. Baton Haxhiu, ishte një kënaqësi e veçantë, ku na prezantoi me pak fjalë e shumë dashamirësi për historinë e Klan Kosova, se si rruga për të bërë diçka të tillë nuk ishte e lehtë, me punë e shumë përkushtim mund të fitojmë atë të cilën e dëshirojmë, këto ishin disa nga fjalët e z. Baton Haxhiu.

photos