Znj.Drita Kadriu Ishte Mysafire e Kolegjit “Mehmet Akif”

Drejtoresha e Departamentit të Arsimit të Lartë znj.Drita Kadriu të marten, më 31 janar ishte për një vizitë të shkurtë pune në Kolegjin “Mehmet Akif”. Znj. Kadriu e shoqëruar me dy kolegë pune u prit nga Drejtori i shkollës dhe bashkëpunëtorë të tij.

Mysafirët gjatë vizitës nëpër shkollë u informuan për numrin e nxënësve, mbajtjen e procesit mësimor si dhe patën mundësinë që të shikojnë dhe t’i eksperimentojnë vetë disa eksperimente të përgatitur nga nxënësit e kolegjit. Vlen të çmohet guximi i Znj. Kadriu e cila e provojë njëren prej eksperimenteve bukur të rrezikshme në kabinetin e kimisë. Kabineti i fizikës dhe ajo e matematikës ishin dy kabinete tjera të cilat u vizituan nga mysafirët.

Gjatë drekës së punës u fol për historikun e shkurtër të shkollës, të arrituart e nxënësve në gara të ndryshme kombëtare dhe ndësrkombëtare si dhe u shqyrtuan mundësitë për një bashkëpunim që mund të bëhet mes studentëve të fakultetit të edukimit me kolegjet “ Mehmet Akif”, sa i përket praktikës në klasë. Drejtori i Kolegjit u shpreh i gatshëm për një bashkëpunim të tillë i cili do të kishte një efekt pozitiv të dyanshëm.

Në përfundim znj.Kadriu falënderoi për pritje dhe uroi suksese për të ardhmen.

photos

MOS E HUMBNI KËTË RAST!!!

Si në vitet e kaluara ashtu edhe këtë vit në institucionet tona ka filluar parapërgatitja për vitin e ri shkollor 2017-2018. Synojmë që të ofrojmë një edukim dhe arsim të cilësisë më të lartë për nxënësit tanë.

Ju njoftojmë se afati i vazhdimit (përtërirjes) të kontratës me shkollën për vitin shkollor 2017-2018 do të fillojë më 01.02.2017 dhe do të vazhdojë deri më 30.06. 2017.

Nxënësit që e përtërijnë kontratën gjatë muajit:

  • Shkurt do të kenë 15 % zbritje,
  • Mars do të kenë 10 % zbritje,
  • Prill do të kenë 5 % zbritje,
  • Maj do të kenë 3 % zbritje

për regjistrim të hershëm, me kusht që të bëhet e tërë pagesa e shkollimit. Kjo ofertë nuk mund të shfrytëzohet nga nxënësit të cilët e gëzojnë të drejtën e bursës më shumë se 30%

Pas datës 15 qershor 2017, për vendet e lira të mbetura, do të bëhet pranimi i nxënësve të rinjë, kështu që nëse pas 15 qershorit nuk mbeten vende të lira nëpër klasa, atëherë shkolla nuk mbanë kurrfarë përgjegjësie.

Për informata më të hollësishme rreth avantazheve të regjistrimit të hershëm për vitin shkollor 2017–2018 dhe për çështje të tjera mund të kontaktoni me shërbimin e financave apo me Drejtorinë e shkollës.

Urojmë që viti i ri shkollor të jetë i mbarë për të gjithë ne!