Deputetet në Kolegjin “Mehmet Akif”

Deputetet e Kuvendit të Kosovës Flora Brovina, Ganimete Musliu, Safete Hadergjonaj dhe Selvije Halimi vizituan Kolegjin “Mehmet Akif” në Lipjan. Gjatë qëndrimit të tyre deputetet vizituan ambientet e shkollës dhe patën mundësi që t’i shohin disa eksperimente të demonstruara nga nxënësit tanë në kabinetin e fizikës, kimisë dhe të matematikës.

Deputetet u shprehen të kënaqura me punën dhe të arriturat e Kolegjit. Shkëmbimi i dhuratave mes deputeteve dhe të nxënësve i dha kuptim të veçantë kësaj vizite e cila përfundojë me një drekë në ambientet e shkollës.

I falënderojmë deputetet e Kuvendit të Kosovës të cilat gjetën kohë për të qenë në mesin e nxënësve tanë për të cilët ky takim do të jetë një kujtim i pa haruar!

photos