Finalet e Garave nga Lënda e Kimisë dhe e Gjuhës Angleze

Të shtunën më 01 prill, do të mbahen finalet e garave nga lënda e Kimisë dhe e Gjuhës Angleze.

Programi i Finales së Gj.angleze (Finalja do të mbahet në Marigona Residence – ISP)

 • 08:30   Nisja me autobus nga rrethi
 • 08:30 – 09:30 Mëngjesi
 • 09:30 – 10:00 Vendosja nëpër klasa
 • 10:00 – 11:20  Testi
 • 12:00 – 12:30  Dreka
 • 12:45   Nisja për në MAC Lipjan
 • 15:00   Ceremonia e shpërndarjes së çmimeve fituese
 • 16:00   Kthimi me autobus deri te rrethi

 

Programi i Finales së Kimisë (Finalja do të mbahet  në MAC Lipjan)

 • 08:30   Ardhja në shkollë
 • 08:30 – 09:30 Mëngjesi
 • 10:00 – 13:00  Provimi në laboratorium
 • 13:00   Dreka
 • 15:00   Ceremonia e shpërndarjes së çmimeve fituese