Monthly Archives: September 2017

Mbledhja e prinderve

Mbrëmë në ambientet e shkollës tonë u bë mirëpritja e prindërve të rinjë (të klasëve të IX-ta dhe X-ta) të cilët këtë vit na kanë besuar fëmijët e tyre për një shkollim sa më cilësor. Mbrëmja filloi me pritjen e prindërve dhe njoftimin e tyre me kujdestarët e klasëve, më vonë u bë edhe një prezentim i shkurtër i shkollës dhe punës tonë ndër vite dhe përfundoi me një koktej ku ishin të pranishëm edhe të gjithë mëimdhënësit e shkollës tonë.

photos

Delta Club

We as DELTA CLUB thought to start this year with charity by organizing some different activities with the children in our surroundings. The purpose of this organization was socialization of these children with our club and school more. Although just to make their day a little better. Agenda realized: 1. Breakfast 2. Drawing and listening to music 3. Playing volleyball 4. Wheel painting 5. Talking and eating chocolate 6. Meeting with a family in need The activities which we did together help increase their self-confidence and improve their physical and mental well-being. So that is what we tried to achieve during this day. By doing such different kind of thing, we felt proud of what we were doing and they felt happy while playing and seeing the art of wheel painting which turned out more than perfect.

photos

Delta Club

We as DELTA CLUB thought to start this year with charity by organizing some different activities with the children in our surroundings. The purpose of this organization was socialization of these children with our club and school more. Although just to make their day a little better.

Agenda realized:
1. Breakfast
2. Drawing and listening to music
3. Playing volleyball
4. Wheel painting
5. Talking and eating chocolate
6. Meeting with a family in need

The activities which we did together help increase their self-confidence and improve their physical and mental well being. So that is what we tried to achieve during this day. By doing such different kind of thing, we felt proud of what we were doing and they felt happy while playing and seeing the art of wheel painting which turned out more than perfect.

photos

Volleyball Match

Me datën 19-09-2017 u zhvillua një ndeshje miqësore në mes të klubit te volejbollit “Prishtina Volley” dhe kolegji Mehmet Akif Lipjan. Ku fituse ishin vajzat e kolegjit Mac Lipjan me rezultat 3-1.

photos

Filloi Viti i Ri Shkollor në Kolegjet “Mehmet Akif”

Pas pushimit veror sot më 4 shtator si në të gjitha shkollat tjera në Kosovë, ashtu edhe në Kolegjet “Mehmet Akif” u hapën dyert e dijes për nxënës. Që nga hapja e tyre e deri më sot Kolegjet “Mehmet Akif” kanë ofruar një arsim të cilësisë së lartë, me një staf profesional. Urojmë që edhe viti i ri shkollor 2017-2018 të jetë i mbarë dhe të ndihmojë në ngritjen e nivelit të arsimit në Kosovë. Me këtë rast i urojmë të gjithë nxënësit, prindërit dhe stafin mësimdhënës për një vit të suksesshëm shkollor!

photos