Volleyball Match

Me datën 19-09-2017 u zhvillua një ndeshje miqësore në mes të klubit te volejbollit “Prishtina Volley” dhe kolegji Mehmet Akif Lipjan. Ku fituse ishin vajzat e kolegjit Mac Lipjan me rezultat 3-1.

photos