Football Game with Meto Bajraktari School

Me 12.10.2017 u zhvillua ndeshje miqesore ne futboll ne mes kolegjit Mehmet Akif dhe shkolles Meto Bajraktari, ndeshja perfundoi me rezultat të barabartë. Gjithashtu u zhvillu nje ndeshje ping pong ku fituse ishte Fiona Hajredini nga kolegji MAC Lipjan.

photos