Përgëzohet vullneti i nxënësve

U mbajt ceremonia e ndarjes së çertifikatave për anëtarët e palodhshëm të Delta Club-it të cilët dhanë një kontribut të jashtëzakonshëm në organizimin e mbledhjes dhe shpërndarjes së ndihmave për familjet në nevojë. I përgëzojmë për aktivitetet e tyre solidarizuese dhe për vullnetin e treguar.

photos