Përkujtohen LEGJENDARËT

Sot nxënësit e Kolegjit Mehmet Akif, u përkulën para trimërisë, përballë sakrificës dhe para nderit të kombit-“JASHARAJVE LEGJENDARË”-duke bërë homazhe dhe duke kujtuar sakrificën e kësaj familje për lirinë e Kosovës.

photos