Takimi e Përfaqësuesit e Drejtësisë

Sot në Kolegjin “Mehmet Akif”, gjykatësit dhe prokurorët nga Lipjani mbajtën një ligjeratë para nxënësve për përvojën e tyre profesionale.

photos