Volleyball Match with Gjimnazi “Ulpiana”

Një ndeshje miqësore ne te dyja kokurencat ne volejboll në mës shkollës MAC Lipjan dhe Gjimnazi “Ulpiana” – Gadime ku ne konkurencen e djemve fituan gjimnazi Ulpiana Lipjan, ndërsa në konkurencen e vajzave MAC Lipjan.

photos