Friendly Games with ASK

Me datën 12-12-2017 janë zhvilluar lojë miqësore në Basketboll për meshkuj dhe Volejboll për vajza në mes të dy kolegjeve MAC Lipjan dhe ASK.
Vajzat e MAC Lipjan fituan në Volejboll, ndërsa në Basketboll fituan djelmoshat e ASK.

photos