Garë në Lëndën e Gjuhës Turke

Në Kolegjin tone “Mehmet Akif” – Lipjan, Departamenti  i Gjuhës Turke , mbajti  garë në lëndën  e  GjuhësTurke, ndërmjet  klasëve të 9-ta  dhe të10-ta. Gara kishte për qëllim vlerësimin e nxënësve pas përfundimit së mësuarit nivelin e parë  të librave të paraparë me planprogram “Lale Turkçe 1”. Në secilën  klasë u përzgjodhën nga tre nxënës.Gara uzhvillua  në sallën e kuqe,ku të pranishëm  ishin të gjithë nxënësit e klasëve të 9-ta dhe të 10-ta.

Pjësëmarrës në këtë garë ishin:

  • 9A: Penda Smajlaj, Alketa Mecini, Ariola Çerkini
  • 10A: Diellza Gashi, Lorentina Sallahu, Fatime Vishesella
  • 10B: Aurora Kçiku, Lorinë  Bajrami, Vlera Hasani
  • 10C: Dea Murati, Ena Mulolli, Olsa Hasani
  • 10D: Blinerë Kurtishaj, Era Kurteshi, Florian Hajredini.

Fitues i kësaj gare,pra në vendin  e  parë doli klasa 10D me 202 pikë. Vendi i dytë, 10B me 194 pikë, ndërsa Vendi i tretë i takoi  klasës  9A me 193 pikë të fituara.

photos