Yearly Archives: 2018

Tournamenti i Basketbollit

Ky tournament është mbajtur në gjysmën e nëntorit, ku kanë marrë pjesë rreth 8 ekipe ndër klasat e 9-a, 10-a, 11-a, dhe 12-a.
Ky ishte një tournament streetball, 3 me 3, në gjysëm fushe me trapez.
Ekipet janë ndarë ne 2 grupe, grupi
A:- 9A dhe grupi B:- 11C
– 10A – 12D
– 10C – 12E
– 11B – 12F
Në fazat e grupeve, janë marrë dy nga ekipet më me sukses, nga grupi A:- 9A dhe 11B, dhe nga grupi B:- 11C dhe 12F.
Me zgjidhjen e shorteve 9A ka luajtur me 11C, dhe 11B me 12F.
Dhe lojët kanë vazhduar si vijon …

2nd Stage of Periodic Table Competition

Extra Lesson Schedule

Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit

Periodic Table Competition – 1st Stage

We completed the first stage of the periodic table competition.We suggest to our students to study hard for the second step.(to learn names of the  elements).

photos