Ajri i Prishtinës dhe JETA

Ndotja e ajrit alarmante në Kosovë e sidmomos në Prishtinë, që rezultoi edhe me mbylljen e rrugëve për makina në kryeqytet ishte temë e diskutimit edhe në kolegjin “Mehmet Akif”. Tema u diskutua me gazetarën e njohur Jeta Xharra, të cilën patëm privilegjin ta kemi në mesin tonë.
Ajo ndau me nxënësit tanë disa nga përvojat e saj gjë për të cilën e falendërojmë shumë.

photos