I pari i Federatës së Hendbollit në shkollën tonë

Kolegji “Mehmet Akif” pati nderin të mirëpres Kryetarin e Federatës së Hendbollit të Kosovës,z.Eugen Saraçini i cili njëkohësisht është edhe Drejtor i Informacionit në TV21.
Z. Saraçini gjatë takimit me nxënësit e shkollës sonë ndau përvojat e tij dhe foli rreth gazetarisë në Kosovë.

Photos