Javën e Pavarësisë e përmbyllëm me mysafirët nga Amerika

Të enjten më 22 shkurt shkollën tonë e vizituan disa figura të rëndësishme Amerikane nga fusha e politikës dhe e sigurisë.
Patëm nderin të kemi mysafir: z.Patricio Ruiloba, znj.Debbie A. Rodella, z.David Kilguor, znj.Wendi Taylor, znj.Georgene Louis and z.William Robert Rehm.
Këto personalitete të larta Amerikane ndanë përvojat e tyre me nxënësit e Kolegjit “Mehmet Akif “ si dhe ndoqën dhe përcollën shumë aktivitete shkencore, teknologjike e matematike të organizuara nga nxënësit dhe mësimdhënësit tanë. Ata paten rastin që të shohin edhe ekspozitën dhe këndin e kujtimeve kushtuar përvjetorit Jubilar të Pavarësisë së Kosovës. Mysafirët tanë po ashtu në konferencën me nxënës folën për universitetet në SHBA dhe Kanada. Ishim të privilegjuar që i kishim këto personalitete në ambientet e Kolegjit Mehmet Akif.

photos