Njoftim

Ministria e Arsimit ka marrë vendim që për shkak të motit të ftohtë, të mërkurën të mos zhvillohet procesi mësimor në të gjitha shkollat e Kosovës.
“MASHT njofton te gjithe mesimdhenesit dhe nxenesit ne Republiken e Kosoves se me vendim te Ministrit z. Shyqiri Bytyqi, per shkak te kushteve te renda atmosferike, neser (28.02.2018) nuk do te mbahet mesim”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.