Sukseset vazhdojnë

Nxënësit e Kolegjit Mehmet Akif po vazhdojnë me sukseset e tyre të shumta dhe të gjithanshme.
Së fundmi në garat e organizuara për hir të dhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës në futboll dhe volejboll ndërmjet shkollave ne vijim: Mehmet Akif College, Don Bosko nga Prishtina, Shkolla teknike 28 Nëntori, Gjin Gazulli, Shkolla e Bujqësisë Abdyl Frashëri, Don Bosko nga Gjilani, Shkolla Ekonomike H.Kadri Prishtina dhe American School of Kosova.
Kolegji Mehmet Akif del triumfues në të dy garat,duke marrur vendin e parë në futboll me djelmoshat e shkathët dhe poashtu vendin e parë në volejboll me vajzat mendjeprehta.
Gjithashtu u organizua turniri në ping-pong ne kuader te shkollës për vajza dhe djem.

photos