Rezultatet e olimpiadës së IX-të të gjuhës angleze dhe të kimisë

Të dashur nxënës, fillimisht ju falënderojmë për pjesëmarrje dhe ju njoftojmë se, emrat e nxënësve që i morën 10-të vendet e para në garën gjuhës angleze (nga kl. e 8-të dhe e 9-të) si dhe 15-të vendet e para në garën e kimisë (nga kl.8-të dhe e 9-të) do të shpallen të mërkurën më 28 mars në Swiss Diamond Hotel, në orën 15:00 me ç’rast edhe do t’iu ndahen bursat dhe shpërblimet.
Shkollat e nxënësve që i kanë fituar tre vendet e para do të shpërblehen me pllaketë dhe në të holla (100E), ndërsa mësimdhënësit e lëndëve përkatës shpërblehen me çertifikatë dhe në të holla (100E), në shenjë falënderimi për mbështetjen dhe suksesin e tyre.
Të gjithë mësimdhënësit e nxënësve që kanë hyrë në ranglistë do të shpërblehen me çertifikatë.
Ftoheni të gjithë në ceremoninë e ndarjes së shpërblimeve!

Chemistry 8

#
Student Shkolla Komuna
Net
Burs (%)
Për mësimdhënësin Për Shkollën
1
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
83.2
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
2
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
82.4
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
3
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
80.9
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
4
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
77.4
75
   
5
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
75.9
75
   
6
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
74.4
75
   
7
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
73.4
75
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
72.4
50
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.9
50
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.9
50
   
11
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.7
50
   
12
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.3
25
   
13
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71
25
   
14
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
70.4
25
   
15
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
69.9
25
   
15
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
69.9
25
   
17
VESA VISHAJ Iliria Prishtinë
69.2
   
18
VIGAN ADEMI Musa Zajmi Gjilan
68.3
   
19
ADEA GERGURI Martin Camaj Istog
66.4
   
20
REDON KACIU Zenel Hajdini Podujevë
64.9
   
21
RINOR REXHAJ Ahmet Hoxha Ferizaj
64
   
22
FATBARDHA EMINI Afrimi e Fahriu Podujevë
63.8
   
23
DENIS BAJRAMAJ Drita Deçan
63.5
   
24
LEMISA SELIMI Lekë Dukagjini Prizren
62.9
   
25
ARTINE PIRA Halil Alidema Viti
59.9
   
25
ZANA MURSELI Gjon Serreçi Ferizaj
59.9
   
25
ERBLIND MUSLIU Abedin Rexha-Sandokani Skënderaj
59.9
   
28
PLARENTA SHULETA Emin Duraku Prishtinë
59.4
   
29
ADRIAN MEHAJ Azem Bejta Skënderaj
59.3
   
29
ANESA SMAJLI Iliria Prishtinë
59.3
   
31
ERDI SPAHIU Lekë Dukagjini Prizren
59
   
32
ARDIT GJINOVCI Elena Gjika Skënderaj
58.5
   
33
EDI KURTESHI Thimi Mitko Gjilan
57.3
   
34
ARIANIT ADEMI Enver Maloku Podujevë
56.4
   
35
ORGESA AVDIU Selami Hallaqi Gjilan
55.9
   
35
LIBERTA SPAHIJA Zekerija Rexha Gjakovë
55.9
   
37
ELTINA HASI Rasim Kiçina Gllogoc
48.8
   
38
ARNISA ISTOGU Rasim Kiçina Gllogoc
45.3
   
39
ERZA KRASNIQI Zenel Hajdini Prizren
41.8
   

Chemistry 9

#
Student Shkolla Komuna
Net
Burs (%)
Për mësimdhënësin Për Shkollën
1
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
90.2
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
1
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
90.2
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
3
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
89.4
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
4
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
89.3
75
   
5
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
88.2
75
   
6
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
88.1
75
   
7
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
82.4
75
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
82.3
50
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
81.6
50
   
10
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
77.6
50
   
11
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
62.9
50
   
12
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
61
25
   
13
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
57.8
25
   
14
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
57.5
25
   
15
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
56.8
25
   
16
ANJESA KOVAQI Lekë Dukagjini Prizren
55.6
   
16
JONITA BASHA Xhavit Ahmeti Kamenicë
55.6
   
18
VULLNET GERVALLA Zenel Hajdini Podujevë
54.9
   
18
ELION KADRIU Rilindja Vushtrri
54.9
   
20
BLEDI HOXHA Abaz Ajeti Gjilan
54.2
   
21
ARNIS HOXHA Dëshmorët e Kombit Malishevë
52.1
   
22
ALDIN MAXHUNI Rilindja Vushtrri
46.3
   
23
AGNESA SELMANI Pavaresia Prishtinë
44.6
   
24
SYARD DAUTI Dituria Ferizaj
43.9
   
25
SHQIPONJE DANI AbedinRexha-Sandokani Skënderaj
40.9
   
26
DION HAMITI Naim Frashëri Ferizaj
40.7
   
27
LISA TAHIRI Iliria Prishtinë
39.4
   
28
VERONA MISINI Jeta e Re Ferizaj
38.9
   
29
XHENETA LIPOVICA Musa Zajmi Gjilan
35.9
   
30
ALBA MUSHICA Abaz Ajeti Gjilan
33.8
   

English 8

#
Student Shkolla Komuna
Net
Burs (%)
Për mësimdhënësin Për Shkollën
1
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
73.75
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
2
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
70.75
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
3
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
68.75
75
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
4
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
67.5
75
   
4
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
67.5
75
   
4
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
67.5
75
   
7
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
67
50
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
66.25
25
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
66.25
25
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
66.25
25
   
8
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
66.25
25
   
12
ALMA VRANESHI Bedri Gjinaj Mitrovicë
65
   
12
ART CIBUKCIU Pavaresia Prishtinë
65
   
14
MOREA PULA Hasan Prishtina Prishtinë
64
   
15
NDERIM BAJRAKTARI SHMU – 2 Vushtrri
63.75
   
15
LAURA LUBOVCI Ismail Luma Lipjan
63.75
   
17
LEDOR RETKOCERI Naim Frashëri Prishtinë
62.5
   
18
FATIME SADIKU Vëllezërit Frashëri Lipjan
61.25
   
19
ANITA FAZLIJA Gjergj Fishta Prishtinë
60.25
   
20
ENDI KRASNIQI Teuta Prishtinë
60
   
21
SHKODRAN BIQKAJ Skënderbeu Kamenicë
59
   
22
ENKELA RETKOCERI Hasan Prishtina Lipjan
58.75
   
22
QENDRESA ZEQIRI Nazmi Hoxha Gjilan
58.75
   
22
JONIDA OLLURI Vëllezërit Frashëri Lipjan
58.75
   
25
ARBEN MUJI Mustafa Bakiu Prizren
57.5
   
25
RILIND OSMANI Bahri Kuqi Vushtrri
57.5
   
25
DARIS DRAGUSHA Andon Z Çajupi Prishtinë
57.5
   
28
ALMA BEQIRI Nushi dhe Tefiku Novobërdë
56.5
   
29
FATJONA HALITI Dëshmorët e Kombit Gjilan
56.25
   
29
ETRIT HASOLLI Zejnel Salihu Fushë Kosovë
56.25
   
31
RREZON KOSHI Mazllum Këpuska Gjakovë
49.75
   
32
ERZA SHALA Pjeter Budi Pejë
46.5
   
33
DION MEHMETI Naim Frashëri Prishtinë
44
   

English 9

#
Student Shkolla Komuna
Net
Burs (%)
Për mësimdhënësin Për Shkollën
1
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
78.75
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
2
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
77.5
100
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
3
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
75
75
Shpërblime në të holla Shpërblime në të holla
3
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
75
75
   
5
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
73.75
50
   
6
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
73
50
   
7
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
72.5
50
   
7
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
72.5
50
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.25
25
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.25
25
   
9
Shpallet në ceremoninë e çmimeve
71.25
25
   
12
RIGA MAKSUTI Selami Hallaqi Gjilan
70.25
   
13
KALTRINA MUSTAFA Fehmi Rama Skënderaj
68.75
   
13
JETE KADRIU Thimi Mitko Gjilan
68.75
   
15
HANA UKA Meto Bajraktari Prishtinë
68
   
16
KLEDIA MEHMETI Thimi Mitko Gjilan
67.5
   
17
VERA BUNJAKU Rexhep Elmazi Gjilan
66.5
   
18
RAMADAN QATANI Sadri Duhla Suharekë
66.25
   
19
LINDRIT BERISHA Model Prishtinë
65
   
20
ERION MORINA Rexhep Mala Kamenicë
64.25
   
21
DIELLZA RACI Vezir Jashari Ferizaj
63.75
   
22
EDI BYTYQI Lekë Dukagjini Prizren
63
   
23
LIONA VORFI Yll Morina Gjakovë
62.75
   
24
BLERINA MALIQI SHMU – 2 Vushtrri
62.5
   
24
HANA KAJA Meto Bajraktari Prishtinë
62.5
   
24
VIGAN BEKA e Gjelber Prishtinë
62.5
   
27
RRON SHERIFI Iliria Prishtinë
62
   
28
NUREDIN NUREDINI Selami Hallaqi Gjilan
61.5
   
28
ERA DUSHI Mazllum Këpuska Gjakovë
61.5
   
30
DITURI KODRA Emin Duraku Kaçanik
60.5
   
31
EDI ASLLANI Abaz Ajeti Gjilan
60.25
   
32
GERTA SALIHI Vëllezërit Frashëri Lipjan
60
   
33
TRINGA GRUDA Naim Frashëri Prishtinë
59.25
   
34
BUTRINT RECICA Vëllezërit Frashëri Lipjan
59
   
35
SARA TAHIRI Iliria Prishtinë
58.75
   
36
ENIS RASHLANIN Model Prishtinë
57.75
   
37
YLL AZEMI Besim Rexhepi Ferizaj
55
   
37
LORENA BAHTIRI Dy Dëshmoret Lipjan
55
   
39
ALBAN KAFEXHIU Isa Boletini Rahovec
51.75
   
40
AMIR HOXHA Emin Duraku Kaçanik
50