KOHA E LIBRIT

PREZANTIMI I VEPRAVE LETRARE

Më datën 14.11.2018, në kolegjin Mehmet Akif, në kuadër të 110-vjetorit të Kongresit të Manastirit, filloi mbajtja e prezantimeve  të disa veprave letrare të parapara në planprogramin mësimor, organizuar nga prof. Hajrije Krasniqi, prof, Hatifete Raçi, prof. Aid Qafleshi.

Salla e konferencave ishte hapësirë e përzgjedhur për prezantimin e veprave.

Nxënësit  prezantuan veprat: Lahuta e  Malcis, Andrra  e Jetës, Don Kishoti, S’ikur t’isha djalë, Vaji i Bylbylit, Dr. Gjilpëra, Iliada,

Përkushtimi i fjalëve të librit u kuptua nga ndjenjat dhe emocionet që përcollën nxënësit.

Prezantimet e veprave letrare do të vazhdojmë deri më 22.11.2018 ku do të përmbyllet me një program artistik.

Me këtë aktivitet, nxënësit e kolegjit” Mehmet Akif”, kanë një porosi për të gjithë: Leximi është Ҁelësi i suksesit.

photos