Yearly Archives: 2019

Timetable

Dear teachers and students, timetables are ready.
Please check your schedule from the links below.

IQ CHALLENGE – Per klasën e 7-të

Apliko tani!

IQ CHALLENGE – FERIZAJ

Apliko tani!

Rezultatet e Provimit Pranues për klasën e 5, 6, 7 dhe 8-të

IQ CHALLENGE – LIPJAN

Apliko tani!