Monthly Archives: January 2019

Njoftim!

Të nderuar prindër, nxënës dhe mësimdhënës të Kolegjit “Mehmet Akif”! Ju bëjmë me dije se procesi mësimor në shkollën tonë do të nisë më datë 14 janar, ditën e hënë, siç edhe është planifikuar dhe parashikuar në planprogramin vjetor të Kolegjit.