Njoftim!

Të nderuar prindër, nxënës dhe mësimdhënës të Kolegjit “Mehmet Akif”! Ju bëjmë me dije se procesi mësimor në shkollën tonë do të nisë më datë 14 janar, ditën e hënë, siç edhe është planifikuar dhe parashikuar në planprogramin vjetor të Kolegjit.