Lista e finalistëve të garave të Kimisë dhe Gjuhës Angleze

Më poshtë mund të gjeni listat me emrat, vendin dhe datat në të cilat do të mbahen kampet përgatitore për gjuhë agleze dhe kimi.

 

 

17.01.2020 & 18.01.2020

 

24.01.2020 & 25.01.2020