Aplikimi për Garë e Diturisë

Apliko Tani!

 

  • Garë e diturisë për klasën e 5-të, 6-të, 7-të, 8-të dhe 9-të.
  • 24.02.2020 në ora 20:00
  • Online në www.mackosova.com ose www.facebook.com/MACKosova/
  • Të kualifikuarit e fazës së parë do të testohen më 29.02.2020 në Mac Lipjan