Category Archives: News

Aplikim për seminar për mësuesit e kopshtit

Apliko tani!

Shkollat “Mehmet Akif – MAC” dhe “International School of Prishtina – ISP“ organizojnë seminarin me temë : “Të mësuarit përmes lojës” për mësimdhënësit e ciklit fillorë.

 • Ligjëruese : Dr. Mimoza Shahini
 • Vendi: Mehmet Akif School – MAC Banullë, Lipjan
 • Data: 14.03.2020, ora 14.00

Përzemërsisht, ftojmë të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në këtë seminar. Të gjithë pjesmarrësit do të pajisen me çertifikata. Me respekt…

Ofertë Speciale!

Mësimdhënësit janë gurthemeli i shoqërisë.

Ne e çmojmë punën tuaj andaj për më të dashurit tuaj ofrojmë bursë të veçantë shkollimi.

Për të gjithë fëmijët e mësimdhënësve 50% bursë shkollimi.

Oferta vlen deri më 9 Mars 2020.

Garë e Diturisë – Finalists

Faza e dytë e testimit mbahet të shtunën më 29 Shkurt 2020, në ora 10:00, në Mac Lipjan.

Në fazën e dytë të testimit ftohen nxënësit emrat e të cilëve gjenden në këtë listë.

Garë e Diturisë – Rezultatet

 

PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 6-të, 7-të, 8-të, 9-të, 10-të

Apliko tani!

DATA E PROVIMIT

14 Mars 2020, e Shtunë – në orën 10:00
Ditën e provimit duhet ta keni me vete:

 • ID,
 • Laps,
 • Gomë,
 • Mprehëse.

Rezultatet do të shpallën me datën 18 Mars 2020 në web faqet e shkollave.

PROCEDURA E APLIKIMIT

Pranimi i nxënësve në kl. 6-të, 7-të, 8-të, 9-të, 10-të bëhet sipas suksesit që tregojnë në provimin pranues.

Aplikimet mund të bëhen personalisht në shkollë apo përmes webfaqes sonë të internetit. (Në aplikimet online vërtetimi duhet të dorëzohet para datës së provimit ose në ditën e provimit).

PYETJET E PROVIMIT

QENDRAT E PROVIMIT

 • Mehmet Akif School – Lipjan
 • Mehmet Akif School – Prizren
 • Mehmet Akif School – Gjakova
 • International School of Prishtina – ISP