PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 10-të

PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 10-të

Apliko tani! DATA E PROVIMIT 20 Prill 2019, e Shtunë – në orën 10:00 Ditën e provimit duhet ta keni me vete: ID, Laps, Gomë, Mprehëse. Rezultatet do të shpallën me datën More »

Rezultatet e Olimpiadës së X-të në Gjuhën Angleze

Rezultatet e Olimpiadës së X-të në Gjuhën Angleze

Nxënësit e 20 vendeve të para të cilët kanë fituar bursë do të njoftohen përmes telefonit. Ju falënderojmë për interesimin që keni treguar.     More »

Rezultatet e Olimpiadës së X-të në Lëndën e Kimisë

Rezultatet e Olimpiadës së X-të në Lëndën e Kimisë

Nxënësit e 20 vendeve të para të cilët kanë fituar bursë do të njoftohen përmes telefonit. Ju falënderojmë për interesimin që keni treguar.   More »

Gara e X-të në Lëndën e Kimisë

Gara e X-të në Lëndën e Kimisë

Apliko tani! PROGRAMI I GARËS: • Testi mbahet më 09.03.2019 në ora 10:00. • Kohëzgjatja: 100 min. • Numri i Pyetjeve: 50 • Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com TË More »

 

Gara e X-të në Gjuhën Angleze

Apliko tani!

PROGRAMI I GARËS:

• Testi mbahet më 16.03.2019 në ora 10:00.
• Kohëzgjatja: 100 min.
• Numri i Pyetjeve: 50
• Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com

TË DHËNAT PËR PROVIM:

Për kl.e 8-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta dhe 8-ta.
Për kl.e 9-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta, 8-ta dhe 9-ta.
• Pyetjet do të jenë me alternativa të shumëfishta.

APLIKIMI DHE PJESËMARRJA:

• Pjesëmarrës do të jenë nxënësit e kl.8-ta dhe të 9-ta.
• Aplikimet duhet të bëhen në: www.mackosova.com
• Afati i fundit për aplikim : 11.03.2019

QENDRAT E PROVIMIT:

•  Dragash – Shkolla “Sezai Surroi”
•  Drenas  – Shkolla “Halil Bajraktari”
•  Ferizaj – Shkolla “Jeronim De Rada”
•  F.Kosovë – Shkolla “Mihal Grameno”
•  Gjakovë – Shkolla “Mehmet Akif”
•  Gjilan – Shkolla “Selami Hallaqi”
•  Kamenicë – Shkolla “Dëshmorët e Kombit”
•  Mitrovicë – Shkolla “Eqrem Cabej”
•  Obilic – Shkolla “ISP”
•  Podujevë – Shkolla “Ibrahim Rugova”
•  Prishtina – Shkolla “ISP”
•  Prizren – Shkolla “Mehmet Akif”
•  Rahovec – Shkolla “Isa Boletini”
•  Shtime – Shkolla “Emin Duraku”
•  Skënderaj – Shkolla “Shaban Jashari”
•  Suharekë – Shkolla “7 Marsi”
•  Vushtrri – Shkola “SHFMU 2”

NDARJA E SHPËRBLIMEVE

•  Ceremonia e shpërblimeve mbahet të shtunën më 23.03.2019, në ora 11:00 të Kolegjin “Mehmet Akif” në Lipjan.

SHPËRBLIMET:

Njoftim!

Të nderuar prindër, nxënës dhe mësimdhënës të Kolegjit “Mehmet Akif”! Ju bëjmë me dije se procesi mësimor në shkollën tonë do të nisë më datë 14 janar, ditën e hënë, siç edhe është planifikuar dhe parashikuar në planprogramin vjetor të Kolegjit.

Tournamenti i Basketbollit

Ky tournament është mbajtur në gjysmën e nëntorit, ku kanë marrë pjesë rreth 8 ekipe ndër klasat e 9-a, 10-a, 11-a, dhe 12-a.
Ky ishte një tournament streetball, 3 me 3, në gjysëm fushe me trapez.
Ekipet janë ndarë ne 2 grupe, grupi
A:- 9A dhe grupi B:- 11C
– 10A – 12D
– 10C – 12E
– 11B – 12F
Në fazat e grupeve, janë marrë dy nga ekipet më me sukses, nga grupi A:- 9A dhe 11B, dhe nga grupi B:- 11C dhe 12F.
Me zgjidhjen e shorteve 9A ka luajtur me 11C, dhe 11B me 12F.
Dhe lojët kanë vazhduar si vijon …

2nd Stage of Periodic Table Competition

Extra Lesson Schedule